Cinderella akhirnya menukar selipar gelasnya untuk sepasang kasut | PressCliff

Cinderella akhirnya menukar selipar gelasnya untuk sepasang kasut |  Surat Bahasa Melayu


Onitsuka Tiger telah menafsirkan semula selipar kaca ikonik Cinderella menjadi sepasang kasut. – Gambar milik Instagram / onitsukatigerofficial

LOS ANGELES, 15 Ogos – Sekiranya Cinderella bertemu dengan Putera Charming pada tahun 2021, tidak diragukan lagi itu adalah kasut – dan bukan selipar kaca – yang mengubah hidupnya. Untuk menandakan pelancaran adaptasi baru dongeng, jenama Jepun Onitsuka Tiger mempermudah kemas kini ini dalam cerita, dengan berkolaborasi dengan Amazon Prime Video, dengan penafsiran semula berani terhadap stiletto ikonik.

Hasil kerjasama ini mempunyai kelebihan untuk membuat semua orang setuju dalam kontroversi yang telah berlangsung selama dua abad, iaitu bahan sandal Cinderella. Adakah mereka terbuat dari kaca atau bulu? Ia tidak menjadi masalah, kerana pada tahun 2021, stiletto telah hilang, ditinggalkan pada masa lalu. Lagipun Cinderella kini menjalani kehidupan di jalan cepat, menguruskan kariernya, kehidupan cintanya, dan keluarganya, jadi kasut adalah suatu keharusan. Dan itu, jenama Onitsuka Tiger nampaknya telah difahami sebelum orang lain.

Kerana penyesuaian baru dari Cinderella, yang akan dilancarkan pada 3 September di Amazon Prime Video, menampilkan heroin moden, dimainkan oleh Camila Cabello, dan keseluruhan produksi akan menekankan kepelbagaian. Wanita muda itu akan berusaha mencapai impiannya, yang jauh lebih bercita-cita tinggi daripada kisah asalnya, bersama dengan ibu baptisnya, Billy Porter. Oleh itu, masuk akal bahawa di kaki Cinderella yang sepenuhnya diciptakan semula ini akan menjadi sepasang kasut.

Warna prismatik

Untuk kolaborasi ini dengan Amazon Prime Video, Onitsuka Tiger memilih untuk melihat semula selipar kaca legendaris melalui siluet P-Trainer Przm, menolak untuk majlis ini dengan warna prismatik untuk merujuk kesan cermin ciptaan asalnya. Sneaker ini juga dilengkapi dengan platform platform di mana kami dapati jalur khas jenama Jepun. Sudah tentu ensemble telah dirancang untuk mobiliti dan keselesaan.

Walaupun Onitsuka Tiger telah mengumumkan bahawa kasut tersebut akan tersedia untuk dibeli dalam edisi terhad, tarikh peluncuran dan harga mereka juga belum dikeluarkan. Namun, penagih sneaker seharusnya dapat memanfaatkannya sekitar 3 September, ketika filem ini akan dilancarkan di Prime Video.

Ini bukan kali pertama kasut Cinderella diperbaharui oleh jenama kasut. Pada tahun 2012, Christian Louboutin memberi penghormatan kepada kisah dongeng yang terkenal untuk pembebasan semula Walt Disney Studios dalam Blu-ray dan DVD definisi tinggi. Label itu mencipta sepasang pam yang terbuat dari renda dan kristal dengan tumit yang diaspal dengan rhinestones. Meninjau semula kisah dongeng bertahun-tahun dari tafsiran Harimau Onitsuka. – Studio ETX

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *