Dari makanan jalanan Korea hingga produk K-kecantikan, kedai serbaneka Korea Selatan emart24 memukul Bangsar South | PressCliff

Dari makanan jalanan Korea hingga produk K-kecantikan, kedai serbaneka Korea Selatan emart24 memukul Bangsar South |  Surat Bahasa Melayu


KUALA LUMPUR, 23 Jun – Makanan jalanan Korea, makanan ringan eksklusif dan produk K-kecantikan telah tiba di Malaysia dengan hormat dari kedai serbaneka Korea Selatan emart24.

Dengan Kedai Rizab pertamanya yang membuka pintunya di Bangsar South, rakyat Malaysia kini dapat menikmati pelbagai barang Korea dari jenama terkenal seperti Saya dan Jenama Tanpa.

Kedai ini juga menawarkan produk K-kecantikan asli menerusi kerjasama dengan pengedar produk K-kecantikan, OnlyKorea.

Kedai serbaneka emart24 di Bangsar South akan menjadi yang pertama dari 300 kedai yang disasarkan untuk dilancarkan dalam lima tahun akan datang. – Gambar ihsan emart24

Cawangan Bangsar South adalah yang pertama dari 300 yang disasarkan untuk dilancarkan di negara ini dalam tempoh lima tahun akan datang dengan setiap Kedai Simpanan mempunyai watak tersendiri.

Menurut ketua pegawai eksekutifnya di Malaysia, Vuitton Pang, emart24 yang terkenal dengan pendekatan pengguna pertama mereka di Korea, bertujuan untuk memberikan pengalaman baru yang segar ke lokasi kedai serbaneka di Malaysia.

emart24 yang dikendalikan oleh Shinsegae Group, juga merupakan rangkaian kedai serbaneka pertama di Korea yang memperkenalkan kedai serbaneka tanpa pemandu.

Pang juga mengatakan bahawa kumpulan itu terus menerus mengadopsi idea inovatif seperti kios pembayaran sendiri dan penjejakan pembelian untuk meningkatkan lagi pengalaman pelanggan.

“Terutama sekarang, dalam iklim sekarang, pembayaran tanpa sentuhan adalah kaedah pilihan untuk pengguna dan perniagaan.

“Dengan kemajuan teknologi emart24 di Korea, tujuan jangka panjang kami adalah memperkenalkan inovasi ini secara beransur-ansur di Malaysia,” kata Pang.

emart24 juga akan membuka Kedai Amnya di Hartamas tidak lama lagi yang menjanjikan tawaran makanan dan kosmetik Korea yang lebih luas.

Selain itu, kedai serbaneka juga memastikan bahawa semua bahan yang digunakan untuk makanan segar dan makanan siap dimakan bersumber dari pembekal yang diperakui halal.

“Kami adalah kedai serbaneka gaya hidup yang bergaya yang menghadirkan unsur pengalaman runcit Korea di kawasan kejiranan anda, menjadikannya mudah diakses dan berpatutan untuk semua.

“Kami tidak melihat alasan mengapa anda tidak dapat mencampurkan trendy dengan kemudahan dalam kehidupan seharian anda.”

emart24, yang ditubuhkan pada tahun 2014, telah membuka lebih daripada 5,000 kedai di Korea Selatan dalam tempoh tujuh tahun terakhir.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *