Malaysia Airlines mengeluarkan klip ASMR selama 30 minit, sekiranya anda terlepas terbang | PressCliff

Malaysia Airlines mengeluarkan klip ASMR selama 30 minit, sekiranya anda terlepas terbang |  Surat Bahasa Melayu


Klip ASMR Malaysia Airlines akan membuat anda berasa seperti berada di lapangan terbang. – gambar soyacincau

22 JUN – Aduhai, saya tidak ingat kali terakhir saya menjejakkan kaki di lapangan terbang. Saya mengambil banyak pengalaman perjalanan saya di masa lalu sebelum Covid-19, dan Malaysia Airlines mempunyai keberanian untuk membuat saya merasa melankolis mengenainya. Mereka baru-baru ini disiarkan klip ASMR selama 30 minit di YouTube yang membolehkan anda merasa seperti sedang dalam penerbangan.

Malaysia Airlines memposting klip itu dengan peringatan ringan mengatakan bahawa “kesan sampingan otak dan nostalgia” diharapkan, dan orang-orang harus “mendengar dengan berhati-hati”. Huraiannya juga menyatakan bahawa fon kepala disyorkan untuk “kesan ASMR”.

Sekiranya anda tidak begitu memahami konsep ASMR, itu bermaksud “tindak balas meridian deria autonomi“. Audio ASMR paling baik didengarkan dengan fon kepala, seperti yang dinyatakan oleh Malaysia Airlines, dan itu akan memberi sensasi kesemutan kepada pendengar yang biasanya bermula di kulit kepala dan bergerak ke belakang leher dan tulang belakang atas.

Saya peminat audio ASMR, di mana anda dapat mendengar dan merasakan sensasi kesemutan ketika seorang artis ASMR “menyikat rambut anda“Atau”bercakap dengan anda dengan kereta api pada tahun 1800-an“. Ini pasti bukan untuk semua orang, tetapi anda mungkin dapat mencari sesuatu yang anda mahukan.

Klip ASMR Malaysia Airlines pasti akan membuatkan anda berasa seperti berada di lapangan terbang, terutamanya jika anda menutup mata. Kedengarannya mereka telah mengambil klip audio dari kehidupan nyata — yang merangkumi klip di lapangan terbang dan juga pesawat MAS, khususnya penerbangan MH4 dari KL ke London.

Tetapi jika klip itu tidak sesuai untuk anda, Malaysia Airlines juga menjualnya Tandatangan Satay hingga RM72 untuk belasan. Mereka adalah kehabisan stok buat sementara waktu sekarang, tetapi terus dikemas kini melalui mereka Laman Facebook untuk sebarang berita mengenai stok semula. – soyacincau

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *