Bra sukan US $ 69 yang mengambil TikTok dengan ribut | PressCliff


The Ultimate Sports Bra oleh Shefit telah menjadi viral dalam beberapa minggu kebelakangan ini. – Gambar ihsan SHEFIT

PARIS, 22 Jun – Bagaimana bra semata-mata menjadi tajuk begitu banyak media sosial? Jawapannya mudah: ia memenuhi semua permintaan pengguna terkini, kerana dapat disesuaikan, disesuaikan dengan semua bentuk badan, dan menjadi kebanggaan dalam tren riadah di tempat yang sangat tinggi sejak bermulanya wabak ini. Hasilnya, bra ini sudah mendapat puluhan juta tontonan di TikTok.

Sekiranya anda belum pernah mendengar tentang jenama Shefit, maka ia pasti hanya memerlukan masa. Bra sukan jenama ini membuktikan kejayaan TikTok, di kalangan pengguna di seluruh dunia. Jadi mengapa begitu banyak gembar-gembur untuk coli sukan sederhana? Terutama terbuat dari nilon dan poliester, dan dihasilkan di China, ciptaan ini mungkin tidak sepenuhnya sesuai dengan trend hijau semasa, tetapi tetap memberikan apa yang dicari oleh banyak wanita: sokongan optimum dan dapat disesuaikan, pelbagai saiz yang tersedia, dan tahap keselesaan. Atau katakan TikTokers, dalam apa jua keadaan.

Tidak menoleh ke belakang

Di laman web Shefit, bra tersebut disebut sebagai “bra sukan pertama dan satu-satunya yang dapat disesuaikan sepenuhnya” berkat “Zip” yang dipatenkan. Cinch. Sistem angkat ”. Sememangnya, banyak video yang disiarkan di TikTok menunjukkan bahawa modelnya mudah disesuaikan berkat Velcro, dan juga sistem zip. Ini menjadikan bra mampu memberikan sokongan untuk ukuran dada yang kecil dan lebih besar, memberikan keselesaan optimum kepada hampir semua wanita.

Banyak pemakai bra telah membanjiri rangkaian sosial dengan video mereka sendiri yang menguji pembelian mereka. Dan walaupun video itu dapat membuat senyuman, mereka juga menyaksikan sokongan bra yang sangat baik, ketika pemakai melompat dan bergerak ke semua arah untuk menunjukkan bukti kelayakannya. Memang, Shefit menjanjikan bahawa coli ini sesuai untuk semua sukan, bahkan aktiviti berimpak tinggi, dari berlari dan latihan silang hingga yoga, menunggang kuda, dan banyak lagi.

Penyesuaian, sokongan dan … inklusif

Jelas sekali, fungsi utama bra adalah untuk memastikan sokongan yang optimum – dan cukup jelas bahawa pengguna sangat gembira dengan kenyataan bahawa model ini benar-benar memenuhi fungsi tersebut. Tetapi sokongan, ini adalah sifat inklusif jenama yang juga kelihatan menarik. Bra ini ditawarkan dalam beberapa warna, beberapa versi dan, terutama sekali, dalam ukuran cawan dari A hingga I, menjadikannya sesuai untuk kebanyakan orang. Dan itu sesuatu yang jauh dari biasa pada masa ini.

Pada akhirnya, nampaknya bra ini berfungsi dengan baik untuk memenuhi harapan wanita dalam usaha mencari keselesaan, penyesuaian dan, khususnya, inklusif. Model yang didambakan – the Bra Sukan Terunggul – dijual dengan harga AS $ 69 (RM285.87), tetapi beberapa variasi lain terbukti popular di kalangan TikTokers. Saat ini, hashtag “#shefit” telah mencapai 67,4 juta tontonan – walaupun merek itu sendiri telah memposting banyak video – sementara hashtag “#shefitbra” telah dilihat 1,9 juta kali. – Studio ETX

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *